Mine tips

Mine tips

Mine tips og anbefalinger

Jeg vil gerne inspirere dig og derfor deler jeg alle de gode ting,

jeg opdager fungerer for mig og min familie.

 Måske du kan blive inspireret.

Du kan købe alle tre lige her: helsebixen

MIRAKELKUR

En forkølelse og/eller en influenza kommer bare aldrig belejligt.

Denne kur har reddet mig mange gange. Det er min mirakelkur. Så snart jeg mærker symptomerne, så starter jeg. På anden dagen kan jeg allerede mærke bedring. Derfor er alle tre ingredienser en fast del af husholdningen herhjemme.


Kan Jang naturlægemiddel, som er megaeffektivt. De er dog ofte udsolgt om vinteren. Jeg oplever, de udtørrer mine slimhinder. 

Mange kender sikkert A. Vogel Echinacea-dråber, men de fås også som en varm drik med hyldebær. Den smager supergodt, lindrer og består kun af urter.

Den hedder echinacea  HOT

Navnet Urte-Pensil, siger næsten alt. Det er et kosttilskud, og det virker. 


Du kan købes bl.a. hos :Bog & Mystik 

ET KÆRLIGT SKUB

Denne lille håndbog har fuldt mig siden 2010.


Jeg tager den nogle gange frem og bladrer i den. Når jeg gør det, så minder den mig altid om, at jeg har ting omkring mig, jeg kan justere - nogle gange små ting, andre gange større. 


Bogen er skrevet af Karen Kingston og hedder: "Ryd op i dit Rod - bo bedre med Feng Shui". Bogen på billedet er den gamle version, den har ændret forsidedesign siden, bare så du ikke tænker: "Det var da ikke den bog, Line viste på sin hjemmeside"


Er du nysgerrig kan du enten låne den på biblioteket eller købe den lige her: Bog & Mystik 


ENGLE OG ORAKELKORT

Hvis du har været til en session hos mig eller har deltaget på mit 7 ugers online forløb ved du, at jeg bruger englekort. Typisk, når jeg afslutter en session giver jeg englekortenes budskaber til dig.

Der findes et hav af englekort på markedet. Her ser du de kort, jeg bruger. Faktisk, er det mine allerførste af slagsen, jeg købte dem tilbage i 2005 og de er mine tro følgesvende.


De sælges stadig og du kan købe dem lige her hos Bog & Mystik, de har også mange andre engle-, tarok- og orakelkort.

De kan købes hos Bog & Mystik

Jeg er forhandler af dōTERRA æteriske olier


Se mere om olier her

ÆTERISKE OLIER & AROMATERAPI 

Kort fortalt er aromaterapi koncentrerede, aromatiske planteekstrakter som på en mild måde påvirker vores system både i hjernen og vores følelser. 


Jeg bruger dem til at dufte til. Nogle gange tilfører jeg dem også til rengøringen eller blot hælder et par dråber i en kop vand og lader det stå og dufte ud i rummet. 


Når jeg mærker stress eller hvis jeg i løbet af dagen har arbejdet med tunge energier, tager jeg et bad med en bodyscrub med de æteriske olier. Jeg skrubber mig helt bogstaveligt talt rent fra top til tå. Det får hele mit system tilbage i balance, på en lynhurtig og afslappende måde. 

Olierne er for mig helt uundværlige, så har du ikke prøvet det, kan jeg varmt anbefale det.

Du kan faktisk lave din egen bodyscrub med olier - det har jeg ikke lige tid til, så jeg elsker at bruge dem fra Badeanstaltens bodyscrub  eller dōTERRA bodyscrub med æteriske olier


TIL HUDEN SOM HAR BRUG FOR PLEJE

Aloe Vera er en plante med healende egenskaber og som rummer rigtig mange mineraler, vitaminer, aminosyrer og enzymer.


I vores hjem har vi Aloe Vera-planter stående rundt omkring.

Når jeg har tør hud et sted, har fået en solskade eller et betændt område, skærer jeg et blad af planten. Jeg skærer det på langs, så jeg kommer ind til saften i midten. Derefter kører jeg bladet med saften direkte på det skadet område. Jeg bruger resten af saften til at smøre på halsen og under øjnene (ikke for tæt på). Det siges også, at planten har en anti-age effekt.

Nemt, healende og ikke dyrt. Det er tit jeg giver en Aloe-Vera-plante i værtindegave.

Jeg er forhandler af dōTERRA æteriske olier


Se mere om olier her

HJÆLP TIL FORDØJELSEN 

Disse piller har hjulpet os siden 2010. Dem løber vi aldrig tør for. De piller er nok dem, jeg har anbefalet til flest personer.

Piller er naturlige urter og er helt fantastiske til maven og fordøjelsen. Mine børn led oftest af ondt i maven, utilpashed, og vi var igennem de helt store test af fødevare, laktose, gluten osv… men disse piller gjorder underværker.

Efter 5 dage havde de en mirakuløse” virkning på maven og fordøjelsen.

I dag tager vi dem i periode (ca 10-14 dage), og så stopper vi. F.eks efter julemaden eller andet som er lidt hård kost for vores sensitive maver, så kan disse piller lynhurtig bringe ro og balance i maven. 

 

Uundværlige til alle som har sensitiv mave, eller problemer med fordøjelsen. BEMÆRK, produktet har fået ny emballage.


SUNDHED TIL KROP OG SJÆL

Der er samspil mellem det fysiske, det mentale og det du spiser.


Hellena Rosalis bog om "det sunde valg" har været en så stor inspirator for mig, at jeg har ændret min kost. Det har gjort at jeg spiser de vitaminer, som passer til mig. Du kan læse om Hellena Rosali og hendes workshop, retreats m.m. på hendes hjemmeside.


Hvis du i en travl hverdag har brug for hjælp til at spise sundt, så er jeg stor tilhænger af Simple Feast måltidspakker.

Jeg er forhandler af dōTERRA æteriske olier


Se mere om olier her

FRISK LUFT I HUSET 

Jeg bruger æteriske olier, men særlig dem med lime eller lemongræs bruger jeg rigtig meget. 


  • Lav en kop med lidt lun vand i bunden og tilsætter lidt dråber af de æteriske olier, placer den i et rum der trænger til frisk og opløftende energi


  • Tilsæt nogen dråber i et glas vand klar til at drikke.  


  • Jeg tilsætter det både i mit rengøringsvand, håndsæbe og en dråbe i skyllemiddelskuffen til mit vasketøjHJÆLP TIL MUSKLER OG LED

Ved ikke om jeg kan kalde os en sporty familie, men der spilles en del fodbold og cykles en del, det giver ømme og trætte muskler. 


Denne creme smøres på inden træning og er altid pakket med i fodboldtasken. Den er kølende og lindrende. 


Jeg har også brugt den til vokseværk på mine børn, da de var lidt større. Vil ikke anbefale den til mindre børn. 


Dette er et dōTERRA produkt som jeg forhandler, se mere her