Hushealing - anbefaling

ANDRES ORD

HUS HEALING

Hvad siger andre efter en hus healing.


Hvad siger andre, som har fået renset og energihealet deres bolig?

Formålet med husrensning og energihealing at tune din bolig til din engergi og rense den for gammel og tung energi.

Er du interesseret? Book tid til en hushealing her
"Vi kan alle fem mærke en mere 'klar' luft i huset. Min datter føler, at hun ikke længere har en varm ånde-agtig fornemmelse omkring sig herhjemme. Det er rart. "


Line


"Jeg har siden onsdag haft en større lyst til at lufte ud og til at holde hjemmet pænt og rent."


Lone


"For det første er her stille og en rigtig god, rolig og fin fornemmelse i huset. Der er helt klart sket en ændring til det bedre, selvom jeg i lørdags kunne dufte friskbrygget kaffe i stuen - selvom jeg ikke havde lavet kaffe."


Pernille

"Da jeg åbnede hoveddøren kommer en meget fæl og tung luft mig i møde. Luften var indelukket og tung. Pyha…


Da jeg kom hjem ca. 45 minutter senere, duftede der nyt og frisk. Jeg luftede ud i hele hytten, som du anbefalede i din mail.


Tusind tak for din healing og din rensning af vores bolig - du kan tro, vi kan mærke det - det er helt anderledes at være her - rummene føles luftige og lyse - vi kan trække vejret. Energierne er lette - det er som om alle vores rum smiler."


Nadja


"Tak for healing af vores bolig, jeg har mærket det som om der er nemmere at trække vejret at her er mere frisk luft og jeg mærker mere ro og jeg har sovet meget godt og dybt i nat, så tak for de"


Lena"Luften er rene, som om man bedre kan trække vejret. Fik lyst til at rydde op, og det har bare forsat"


Kristine


"Tak for din Fjernhealing af min bolig” efter onsdag er der kommet mere energi i mig og huset! Jeg har ryddet alt det der ikke bruges ud af mine køkkenskabe! Jeg er faktisk igang med hele huset...engang imellem kommer der en duft af frisk luft fra skoven"


Gitte

"Jeg har stadig glæde af husrensningen, det er som om der er kommet mere lys og luft og jeg har en stor lyst og glæde ved at være i mit hjem i øjeblikket"


Rikke

"Tak for rensning.

Her har altid været en eller anden energi jeg ikke brød mig om ude i min gang/køkken, jeg kunne ligesom mærke en eller anden, måske en der har boet her og gået bort. Nu bor jeg alene og det er kun min energi der er her. Det føles befriende. Tak"


D.J"Jeg føler helt klart en ændring herhjemme og “indeni” mig selv. Kan bedst beskrives ved at her/jeg føles “lettere” og mere fri(t). Det var som om der før hele tiden var problemer/bekymringer og jeg blev ved med at køre i ring."


Katrine

"Af hjertet tak for rensningen af vores nye bolig. Det var et helt andet hus vi mødte i går - den tunge og meget trykkede stemning og energi var fuldstændig forsvundet, og jeg har haft en følelse af at kunne glæde mig over det projekt, vi har købt. Huset har stået tom i et par uger men har ellers været beboet.


Endnu engang tak🙏 Hav den dejligste weekend."


Emilie"Hermed en lille tilbagemelding efter husrensning i onsdags.

Onsdag og torsdag oplevede jeg hovedpine og at jeg var i ret dårligt humør, sådan lidt opfarende.


I weekenden har jeg været i ret godt humør og er begyndt at føle mig mere hjemme i mit hjem, hvilket jeg har haft kæmpet lidt med at føle."


Pia


"Det jeg kunne mærke var, at det var lettere at trække luft i huset, følelse af renere luft, lettere energistrøm. Det var den stærkeste oplevelse."


JB


"Jeg kunne ret hurtigt mærke, at energien i mit hjem var mere klar.


Ting er blevet mere klart for mig, og har fået et værdifuldt energiboost, og får ryddet op og pudset vinduer. Så jeg kunne få bedre fokus på min base, hvor jeg lader op." 


Karin


"Noget er sket… jeg har netop smidt 2 sække ud af gl. papier og rod. Som om energien er transformeret."


Mette"Tak for de husrens du laver engang i mellem. De er helt fantastiske!"


P.H"Føler klart en lethed og en form for renset rum. 2 dage efter din rensning skød en orkide med et blad, som har stået død og vissen et halvt år."


christina


"Jeg troede ikke umiddelbart der var noget at hente i husrensningen, men synes virkelig jeg mærker en stor forskele, særlig på vores badeværelse, før var det så kold og klamt men der er sket en ændring efter rensningen"


Cristine

"Jeg kom lidt sent hjem i onsdags og nød at lave gennemtræk. Jeg oplever en mærkbar forandring, en lethed/klarhed i min lejlighed og det er ligesom nemmere at trække vejret her! Det er skønt. Så endnu engang, tak for hjælpen"


 Katja

"Tak for din healing. Det har føltes meget dejligt, lyst og "let" at være i huset lige side. Jeg vil anbefale dine healing og boligrensnings arrangementer til andre"


Åse


"De første 24 timer:

Da jeg kom hjem følte jeg med det samme en forandring. Det var lettere at trække vejret. Luften føltes tyndere og lettere. Til gengæld følte jeg mig meget vred af en eller anden årsag? 


Men det gjorde mig sindsygt glad at se, at det har haft en kæmpe indflydelse på min dejlige kat ❤️ 

Han virker mere afslappet. Han er mere modig og går selv på altanen og følger ikke en i hælene 24/7 😄


I dagene efter:

Min vrede er stille og roligt aftaget. Og vi er alle sammen rigtig glade og lettede 🥰"


Bella"Jeg føler og mærker, at boligen er blevet renset!"


Erik

Hus healing


"1000 tak for healing af min bolig. Efter en udluftning - følte mig let sådan lidt svævende over sofaen selvom jeg lå på den og så fornemmede jeg en duft af havvand.  Endvidere er det som om lejligheden er blevet mere klar (som om en dis er lettet)..alt synes mere klart nu."


Sussi


"Jeg renser ofte selv vores bolig stort set hver gang jeg gør rent: lufter ud, går med røgelse i alle rum og bønner. Men i det ene værelse, har der været en mærkelig lugt . Lugten er forsvundet efter du har healet/renset huset. Tak!"


Pia

"De første par dage efter healingen, var der en lugt i huset.. a'la en gammel støvet bibliotek lugt. især i den ældste del af huset. En stor ændring jeg har bemærket, er trangen til at rydde op og skabe orden. Vi har pludselig haft fat i alle skuffer og skabe og smidt ud og lavet orden. Møbler er fjernet og andre er flyttet rundt... så en slags oprydnings hvirvelvind fløj gennem huset kan man vel sige"


F.W
"Jeg har efterfølgende oplevet en anderledes energi, mere harmoni og balance i hjemmet, både hos mig og mine børn. Der er lyde, som jeg tidligere har tænkt, var fra min nabo, som er forsvundet og generelt er her bare blevet mere stille på en behagelig måde"


Sanne

"Jeg kunne mærke en forskel. Både under selve healingen, havde jeg selv fornemmelsen af, at jeg fik det sådan kortvarigt virkelig godt. Samtidig er der, i dagene efter på sådan lidt tilfældig vis, sket nogle forbedringer i boligen, som løfter energien. Så det har afgjort lettet energien at få boligen renset "

Kristine

"Tak for rensningen..💞men jeg blev meget stresset om eftermiddagen og om formiddagen næste dag.. MEN dagen efter føltes huset friskere og renere og lettere også..dejligt 😊  "


Birgitte

"Kan godt mærke efter nogen dagen er energien er blevet lettere"


Annelise

"Tusind tak for rensning og healing af vores hus jeg mærker en kæmpe forandring, klarhed og en helt anden energi. Af hjertet tak💕😊🌷"


Tine