Spirituel udvikling - anbefaling

ANDRES ORD

SPIRITUEL UDVIKLING

Se hvad andre siger om

7 uger online forløb"Guidede meditationer er ikke nyt for mig, og jeg må sige din meditation vedr. guider og engle på trin 2, virkelig er god. Uden tvivl en af de bedste guidede meditationer, jeg har prøvet. Jeg kunne være blevet i boblen meget længere tid. Jeg havde virkelig ikke lyst til at hoppe ud lige der"


Chris

”Tusinde tak for tilbagemeldingen og på mange måder langt over, hvad jeg havde forstillet mig for nogle måneder siden.”


F.W


”Jeg syntes overordnet at kurset var godt, inspirerende og overraskende.


Det åbnede døren til en forståelse for engle, rådgivere og læsning som var super inspirerende. Og jeg var meget overrasket over hvor meget energierne kunne mærkes. Mit mål var ikke at starte clairvoyance, men blot stille min nysgerrighed og starte en selvudvikling indenfor det spirituelle. Det syntes jeg blev indfriet, men jeg er også blevet lidt sulten på hvordan jeg kan bruge alt denne ny viden i en mere personlig sammenhæng. Tiden på 7 uger var fint, men jeg blev alligevel overrasket over at tempoet var højt og helt ærligt, så nåede jeg ikke alle øvelser.”


Lotte


Jeg har været på et kursus før, for år tilbage. Så ja jeg kender lidt til det. Der skal nok meget til at jeg føler at: det her kan jeg bare.


Men den her proces med feedback har været enormt lærerig. Og helt vildt spændende. Så mange tak for et super godt kursus.


Julie


Tusind Tak for en dejlig tid- ærgerligt den allerede er ovre. Du er super god til at give feedback og komme med løsningsforslag. Og så betyder det bare så meget, at du er så hurtig til at svare på mails" .


HeidiTusind TAK for helt fantastiske 7 uger! Jeg savner det


Dine tilbagemeldinger med skriv har været yderst motiverende for mig, og givet mig ekstra blod på tanden.

Jeg føler nu at være kommet lidt HJEM! At have fundet noget som er mit. Et ”HELLE”.


Og så er det HELT fantastisk, at man har alt det her GULD de næste 12 mdr. frem.Susan

Min feedback til forløbet

Det har været en begivenhedsrig rejse. Jeg har været så optaget af forløbet. Jeg er både blevet udfordret og tænkt det kan jeg da ikke. Men jeg gjorde og har lyttet, læst og trænet

Jeg har følt mig i trygge rammer hos dig og det er meget nede på jorden.

Jeg har fået lyst og mod på at tage fat i den spirituelle verden og give mig hen

Tusind tak for denne gang

Ann

"Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige 1.000 tak for et virkeligt godt og meget lærerigt forløb. For mig har det åbnet op for sider i mig selv, som jeg slet ikke vidste jeg besad. Så spændende.


Den fælles fjernhealing, der var midt i forløbet var fantastisk. Jeg benyttede lydfilen, du havde sendt til os, og oplevede en meget klar visualisering af alt, hvad du beskrev. Inde i templet følte jeg mig badet i det hvide lys og mærkede en stærk forbindelse og samhørighed med dig og de andre på holdet. Det hvide lys føltes healende og rensende. Virkelig magisk"

Isabella


"Jeg synes, det har været sjovt, lærerigt og hyggeligt at deltage. Det har også været spændende at høre din tilgang og metoder til den spirituelle verden. Der er helt klart ting, jeg vil tage med mig. Jeg har dog også lært, at jeg mangler mere af den personlige kontakt ved sådan et online forløb, og det var vel også netop det, jeg ville finde ud af. 

Christian

”Det har været spændende at være med i dette forløb. Jeg må jo erkende at jeg selv er overrasket over hvad jeg kan læse" 


Marianne


"De 7 moduler har været så enkle og dog alligevel dybtgående. Alt er med på en meget fin og enkel og virksom måde omkring emner som man umiddelbart kunne tro ville kræve sider op og ned og masser forklaring. Nej et gennemtænkt virksomt kursus uden dikkedarer. Tak for det


Anne


Tak for 7 gode og meget virksomme uger.  Hvert modul har været enkelt og dog meget lærerige omkring energierne, og nemme at tilegne sig. Dine meditationer er super gode. Ja jeg er yderst tilfreds med din workshop. Faktisk har det rykket mig kolosalt mht clairvoyancen. Hvert modul har været enkle i sin udformning omkring for mig ret dybt gående spirituelle emner.

Så tak Line.

Lise


Selv tak for et fantastisk og lærerigt forløb. Jeg vil gerne lære mere, så jeg tilmelder mig modul 2

Anne

Tak for et godt kursus, igen :) Det har været lærerigt og spændende. Jeg er klar til workshop 2. 

Christina


"Jeg takker mange gange for dit svar og kursus. Der er mange gode metoder og råd til, hvordan man kan arbejde."


Morten


"Det har været rigtig lærerigt at være med på dit forløb, og blive kastet ud i at læse andre"


Lene

7 uger online forløb

Jeg har fået rigtig meget ud af dette forløb. Jeg havde aldrig drømt om, at jeg kunne læse andre mennesker.


Det har været lidt grænseoverskridende at springe ud i, men virkelig godt at blive presset lidt og få muligheden for det igennem dette forløb. Jeg har virkelig været glad for, at jeg tilmeldte mig, og jeg synes, jeg har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremadrettet.


Tusind tak:-) Lene

 Tusind Tak for en dejlig tid- ærgerligt den allerede er ovre.


Du er super god til at give feedback og komme med løsningsforslag. Og så betyder det bare så meget, at du er så hurtig til at svare på mails" 


Heidi

Tak for 7 gode uger. Det har til fulde levet op til mine forventninger og jeg har også fået øje på nye redskaber, fx brugen af tarotkort som hjælpeværktøj. Jeg har været super tilfreds med dine tilbagemeldinger, selve kursusforløbet og tilgængelighed. Alt i alt har jeg fået rigtig meget for kursusprise.

M.P

Det har været et enormt spændende og lærerigt forløb, og jeg har fået præcis det ud af det, som jeg havde håbet på.


Det er nogle dejlige meditationer og nogle gode, konkrete øvelser. Det har fungeret super godt med din løbende sparring og de andre deltageres feedback på øvelserne.


På en måde har det faktisk været et livsændrende forløb for mig. For det første fordi det har været den vildeste bekræftelse på, at der ER mere mellem himmel og jord (selvom min fornuft stadig forsøger at overbevise mig om det modsatte).


Jeg anede ikke, at jeg var i stand til at fornemme så meget om andre mennesker. 


Tusind tak, Line! Jeg vil helt klart deltage på det næste hold også. Selvom jeg er ret nervøs for at skulle give 1:1 clairvoyance 

K.A